More

    2013’te Twitter’da Yaşananlar

    [ads1]Dünyanın neresinde olursanız olun yaşanan olaylardan haberdar olmak için kullandığımız internet, bünyesinde hizmet veren Twitter aracılığıyla artık en önemli referansımız olmakta. 2013 yılının bitmesine kısa bir süre kalmışken, Twitter 2013 yılı içerisinde neler yaşandı, ençok hangi konular, hangi resimler paylaşıldı gibi merak uyandıran konuları bir araya topladı. Twitter tarafından yayınlanan rapora göre 2013 yılı içerisinde en çok retweet edilen paylaşım Glee dizisinin oyuncularından Lea Michele’in aynı dizide rollerini paylaştığı oyuncu Cory Monteith’in vedatı üzerine paylaştığı Tweet oldu. Michele tarafından paylaşılan yazı 133 farklı ülkeden toplam 408 bin kere retweet edildi.

    en cok tweet edilen 2013

    [ads2]En çok retweet edilen paylaşımlar arasında ikinci sırada ise geçtiğimiz haftalarda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden, “hızlı ve öfkeli” filminden tanıdığımız ünlü oyuncu Paul Walker’in ölüm haberinin ilk defa duyurulduğu paylaşım yer almakta. Paul Walker’in ölüm haberiyle ilgili tweet tam tamına 400 bin kez retweet edilerek paylaşıldı.

    paul walker tweet

    Üçüncü sırayı ise tüm dünyanın gönlünü kazanan ünlü müzik grubu One Direction’ın üyelerinden Niall Horan’ın 20 yaşına girmesi üzerine paylaştığı tweet dünya genelinde toplamda 367 bin kez retweet yapılarak dağıtıldı.

    one direction niall horan tweet

    Son Eklenenler

    Benzer İçerikler

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz

    Soruyu Yanıtlayınız * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.